Известие

Collapse
No announcement yet.

Спукана задна броня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спукана задна броня

Колеги някой ме е подпрял предната нощ и сега съм с пукната броня.Утре ще сложа снимка.Интресното е че ми казаха че е било много леко докосване броня в броня.На другия нищо му няма а на мене ми се отвори дупка,лайсната се пречупи и се разпра надолу.
    Така де...някой да продава задна броня?
    Oще една дупка и се гръмвам с нож.
    156 2.4 JTD

може би има възможност да се залепи. преди 20-тина дни смених моята защото един се спря в мен, но застрахователите платиха и затова я смених. ако вземеш стара не се знае каква ще е а и трябва да се боядисва. все пак мисля че за 150-200 лв можеш и стара да намериш
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Мммм даааа, при мен се получи същото ама с предната броня, както съм си спинкал през ноща и някой комшия лекинко ме е праснал отпред.... За учудване в ДЗИ ми уважиха щетата и и в понеделник ще я давам да я оправят пък после ще видим колко ще платят....

Comment

броня не се лепи
        га ще се научите?
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Не ние, а застрахователите трябва да се научат, защото ми заведоха щета за ремонт, а не за смяна, защото била пукната, а не липсвало парче разбираш ли. Аз настоявах за смяна, обаче пичовете викат, че била за ремонт....

Comment

еми застреляй ги
            т.е. смени ги

броня се прави само ожулена и прочее
            иначе е кретения
            тя е там да омекотява удар не дай си боже
            и лепена не върши същата работа ...

Comment

Тия брони са май-много крехки и като ги чукнеш леко и стават на парчета.Днес се завъртях с Алфата на снега и остъргах с предницата бетонната стена отстрани на пътя .Като слязох гледам целият десен ъгъл на бронята натрошен на големи парчета...
              Много странно аз мислеш че са по меки.Преди имах голф2 широката броня и на един дъжд един с една лада така ме изпраска отзад че всичко хлътна капаци , калници и т.н.Бронята обаче си остана цяла....
              156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                еми застреляй ги
                т.е. смени ги

иначе е кретения

ти честно ли мислиш че тая броня дето е здрава колкото кора за яйца служи да омекотява удар

Comment

с радиоточки не споря

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                    еми застреляй ги
                    т.е. смени ги

иначе е кретения
                    това отзад на 156 си е чиста кора зад нея има два тампона които опират в гредата( не е заяждане)
                    Тия брони са май-много крехки и като ги чукнеш леко и стават на парчета.Днес се завъртях с Алфата на снега и остъргах с предницата бетонната стена отстрани на пътя Sad .Като слязох гледам целият десен ъгъл на бронята натрошен на големи парчета...
                    Много странно аз мислеш че са по меки.Преди имах голф2 широката броня и на един дъжд един с една лада така ме изпраска отзад че всичко хлътна капаци , калници и т.н.Бронята обаче си остана цяла....
                    ами ако на колата ти е имало китайска броня е нормално да се троши те са на 1/3 от цената на оригиналните и съответно са и толкова качествени.
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

Като стегне студа , брониите се чупят като стъкло, ако ще и финландска да е....
                      И броня се лепи, особено ако се мине с кит на алуминиева основа понякога даже стават по здрави...Не един или два случая е имало точно такива..
                      настояща - BMW 3er
                      ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
                      ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

OK....Гледам спорове и т.н ама никой не каза,от къде може да се вземе броня(нова,стара)и за колко пари говорим горе долу.Мерси предварително.
                        156 2.4 JTD

Comment

Стара броня има няколко обяви в мобиле бг в началото има няколко 156ци които се продават на части пробвай там
                          А нова задна броня без боя без нищо струва към 800лв.
                          Успех колега
                          EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от Alagar_
                            OK....Гледам спорове и т.н ама никой не каза,от къде може да се вземе броня(нова,стара)и за колко пари говорим горе долу.Мерси предварително.
                            /нова в Т&N е 580лв- небоядисана, толкова е и в александър ауто. говорим за оригинална. доколкото чух можело да се намери някакъв аналог с неизвестен произход за около 380лв. старите са от порядъка на 200. ако си уцелиш и цвета- печелиш
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Мерси много.
                              156 2.4 JTD

Comment

Working...
                              X